top of page
Search

Purjehduskausi 2022 on täällä!

Updated: Apr 22, 2022

Lumi on vielä maassa ja öisin pakastaa, mutta Purjehduskoulu Ruorin kausi 2022 alkaa NYT! Virittäydy siis veneilytunnelmaan meidän kanssa!

Talven aikana me, niin kuin monet muut purjehtijat, olemme kunnostaneet ja laittaneet venettä kuntoon uutta purjehdussesonkia varten. Viime syksynä ostettu kimppaveneemme, Black Pearl, toimii myös Ruorin koulutusveneenä. Iso vene tarjoaa huikean mahdollisuuden opetella niin alkeita, kuin edistyneempiä taitoja! Meillä purjehdusta opitaan aina turvallisessa ympäristössä, opettajan läsnäollessa. Järjestimme syksyllä 2021 ensimmäiset kurssit ja tänä vuonna me tarjoamme entistä enemmän kursseja ja vaihtoehtoja innokkaille purjehtijoille!


Kurssitarjonta kaudella 2022


Kevät - syksy -kaudella tarjoamme saaristopäällikkökursseja, rannikköpäällikkökursseja, aloittelijoille tarkoitettuja tutustumispurjehduksia sekä yrityksille ja ryhmille räätälöityjä retkipurjehduksia! Pysy siis kuulolla, kun ilmoittautuminen kursseille alkaa! Tällä kaudella pystymme tarjoamaan huikean mahdollisuuden saaristopäällikkökurssien suorittamiseen muualla Suomessa. Otamme kurssilaisia mukaan kolmelle eri reitille läpi Suomen: Oulu - Vaasa, Vaasa - Uusikaupunki ja Uusikaupunki - Ahvenanmaa. "Reittikurssien" lisäksi järjestämme kursseja tuttuun tapaan myös paikallisesti Oulussa.

Voit ilmoittaa kiinnostuksesi kurssille osallistumista tai tutkinnon suorittamista varten, niin me otamme sinuun yhteyttä, kun kurssien päivämäärät varmistuvat!


Ota siis yhteyttä purjehduskouluruori@gmail.com, 040 480 9955 tai ota yhteyttä somessa.


- Purjehduskoulu Ruori, Perämerän ainoa yksityinen purjehduskoulu44 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page