top of page
Search

Purjehduskoulu Ruori aloittaa toimintansa

Updated: Apr 22, 2022

Purjehduskoulu Ruorin verkkosivut ovat nyt avoinna ja aloitamme ensimmäiset kurssit pian! Ensimmäinen kurssi, Saaristopäälllikkökurssi alkaa syyskuussa 2021. Kurssille on vielä muutama paikka avoinna, ehdit siis vielä ilmoittautua mukaan! Kurssille osallistuu 4 - 6 osallistujaa, joka takaa hyvän oppimisympäristön jokaiselle kurssilaiselle: pääset harjoittelemaan purjeveneen kipparointia ja toimimaan miehistönä, kun muut kurssilaiset opettelevat samoja taitoja.


Saaristopäällikkökurssille osallistuvalta vaaditaan purjehduksen perusteiden taitamista ja 100 merimailin purjehduskokemusta. Voit kuitenkin osallistua rohkeasti kurssille, vaikka et ole aivan varma, löytyykö sinulta kaikki taidot entuudestaan! Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja voimme yhdessä katsoa, mikä kurssi vastaa sinun taitotasoasi.


Kurssin hintaan sisältyy saaristopäällikkötutkinto ja hyväksytyn tutkinnon suorittamisesta saat tutkintotodistuksen. Tutkintotodistuksen tulet saamaan PORY:ltä.


Tule mukaamme oppimaan lisää purjehduksen saloista ja ilmoittaudu kurssille sähköpostitse purjehduskouluruori@gmail.com!


112 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page