top of page

Purjehdustutkinnot

Ruorin purjehdustutkinnot ovat tarkoitettu niille, jotka haluavat todistuksen taidoistaan. Osaa todistuksista tarvitsee myös esimerkiksi silloin, kun haluaa vuokrata veneen ulkomailta. Jos siis omaat jo paljon purjehduskokemusta ja tutkintoihin vaadittavat taidot, voit suorittaa meillä esimerkiksi saaristo- ja rannikkopäällikkötutkinnon sekä kansainvälisen huvivenekuljettajan näyttökokeen. Kaikki Ruorin purjehdustutkinnot ovat näyttökokeita, jossa purjehtija esittää osaamisensa käytännön veneilytaidosta tutkinnontarkastajalle. Tutkinnot voidaan suorittaa omalla tai purjehduskoulun veneellä.

Nimetön suunn.malli (96).png

Saaristopäällikkötutkinto

Katso tutkintoon vaadittavat taidot täältä. Suorittamalla tutkinnon saat todistuksen taidoistasi.

Rannikkopäällikkötutkinto

Katso tutkintoon vaadittavat taidot täältä. Voit myös ottaa yhteyttä meihin, jos et ole varma, voitko suorittaa tutkinnon, eli näyttökokeen käymättä rannikkopäällikkökurssia. 

Nimetön suunn.malli (97).png
Nimetön suunn.malli (98).png

Kansainvälisen huvivenekuljettajan näyttökoe

 Tarvitset Kansainvälisen huvivenekuljettajan lupakirjan, kun vuokraat veneen ulkomailta. Näyttökokeeseen vaaditaan saaristopäällikön taidot. Voit ottaa meihin yhteyttä, jos et ole varma, voitko suorittaa näyttökoetta käymättä kurssia.

bottom of page